Billeje
Hellerup
Oversæt
Danmark // Hellerup
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Hellerup: Sixt biludlejning online booking

Gør opholdet i det østlige Danmark lidt mere behageligt, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Hellerup. Uanset om du skal på en weekendferie, længerevarende bryllupsrejse eller en forretningsrejse rundt på Sjælland og har brug for en premiumbil, kan Sixt tilbyde dig et bredt udbud af køretøjer til udlejningsbrug. Du får altid gavn af konkurrencedygtige priser hos Sixt, og vi hjælper dig hellere end gerne med at tilpasse billejen i Hellerup helt efter dine ønsker til rejsen. Skab hurtigt et overblik her på hjemmesiden og bestil derefter telefonisk eller online.

 
 • Hellerup
  Strandvejen 70
  2900 Hellerup

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Hellerup

  Sixt Billeje
  Strandvejen 70
  2900 Hellerup

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Hellerup

Bydelen Hellerup er en del af Storkøbenhavn og ligger lige nord for Østerbro. Med en udlejningsbil i området kan du hurtigt tage videre til de nærliggende attraktioner såsom science centret Experimentariet, der udforsker verden gennem teknologi og naturvidenskab, og tilbyder sjove aktiviteter for store og små, samt den skønne Ryvangens Naturpark med tilhørende sø. Den udgør en skøn oase i storbyen og huser mindelunden for de danske modstandsfolk under Anden Verdenskrig. Lad også gerne din bil fra Sixt Biludlejning i Hellerup tage dig ind til det centrale København, hvor du blandt andet kan udforske det smukke havnekvarter Nyhavn og Den Lille Havfrue. Du kan også sætte kurs mod nord op til Bernstorffs Slot.

Let transporten rundt i Danmark med en premium Sixtbil

Hos Sixt finder du et hav af premiumbiler fra verdensførende producenter såsom BMW, Audi, Volvo og Mercedes Benz, som alle kan lejes til en favorabel pris. Det er op til dig, om du har brug for Sixtbilen for en dag eller en længere periode og om du ønsker ekstra tjenester eller tilbehør i forbindelse med bestillingen. Vi presser dig aldrig til mere, end du ønsker. Du kan dog for eksempel vælge at tilføje GPS til billejen i Hellerup, få flere førere registreret på lejekontrakten eller bestille tagbøjler, hvis du skal fragte ting à la sportsudstyr, såsom en kajak eller cykel. Når du vælger at leje din bil gennem vores filial Sixt Biludlejning i det centrale Hellerup, kan du tage den direkte kurs mod seværdighederne og oplevelsestilbuddene. Du slipper desuden for at skulle flytte din bagage ud og ind af toge og busser. Husk blot på, at du hos Sixt lejer på baggrund af kategorier og ej de oplistede bilmærker og lignende. Det er til gengæld helt op til dig, om du skal cruise afsted i en stationcar, økonomibil eller måske firehjulstrukken model.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice