Billeje
Ebeltoft
Oversæt
Danmark // Ebeltoft
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ebeltoft: Sixt biludlejning online booking

Udforsk Danmarks snude med en lejet bil fra Sixt Biludlejning i Ebeltoft! Den idylliske østjyske by Ebeltoft er en vellidt feriedestination blandt både danskere og internationale rejsende, og det er ikke svært at forstå hvorfor, når man besøger den charmerende by med de flotte bindingsværkshuse og smalle brostensbelagte gader. Med Sixts billeje i Ebeltoft bliver det smidigt at komme rundt i den hyggelige by, og du kan desuden tage på opdagelse på det øvrige Djursland såsom safariparken Ree Park, forlystelsesparken Djurs Sommerland eller andre dele af Jylland, heriblandt Randers og Aarhus, der er nogle af Jyllands største byer.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Ebeltoft

Din udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Ebeltoft kan frit benyttes til at opdage nogle af regionens bedste seværdigheder. Styr eksempelvis Sixtbilen i retning af byens interessante museum for Fregatten Jylland. Træskibet blev anvendt under Den Anden Slesvigske Krig i 1864. Husk også at svinge ind forbi glasmuseet, det gamle rådhus eller byens hyggelige stræder. Er du vild med dyr, er du havnet i det rette element. Besøg Skandinavisk Dyrepark i Kolind, Ree Park tæt på Ebeltoft eller sæt kurs mod den fantastiske nationalpark Mols Bjerge mod nordvest, der byder på et smukt bakkelandskab ved østkysten. Fra dejlige Ebeltoft har du heller ikke langt til storbyen Århus, hvor du eksempelvis kan gå en tur i den hyggelige Gamle By eller besøge det det fantastiske kunstmuseum ARoS, der med sine 10 etager er et af Nordeuropas største kunstmuseer. Din billeje kunne også være et afsæt til at prøve vandrutsjebanerne i Djurs Sommerland, Nimtofte. Eller har du mon overvejet at svinge hofterne til Elvismusik på Memphis Mansion i Randers, der i øvrigt også huser en enestående regnskov samt charmerende handelsgader?

Få et premiumprodukt hos Sixt

Billeje i Ebeltoft er ideelt til alle, der er på farten, uanset om du skal på en weekendtur med kæresten, ferie med familien, en travl forretningsrejse eller bor i området og blot har brug for et køretøj af den ene eller anden slags. De mange udlejningsbiler ved Sixt Biludlejning i Ebeltoft gennemgår jævnligt tjek, så vi sikrer et højt komfortniveau, og alle disse topmoderne udlejningskøretøjer kan du leje til en yderst fordelagtig pris. Udover kvalitetsbiler tilbyder Sixt også nyttigt ekstraudstyr og tjenester. Tegner du eksempelvis en ekstra dækning, kan I være flere om at køre udlejningsbilen, og med GPS navigation bliver det smertefrit at nå frem til den ønskede destination. Kontakt os gerne allerede i dag!

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice