Billeje i Sofia/Hotel Marinela

 

Vejvisning til Sofia/Hotel Marinela filial

Adresse

James Bourchier Boulevard 100, 1407 Sofia, Bulgarien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
09:00 - 19:00
Helligdage
09:00 - 19:00

Vores services ved Sofia/Hotel Marinela

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Hos Sixt Biludlejning Sofia Hotel Kempinski kan du leje den bil, som du og din familie eller rejsepartner har brug for på rejsen til Bulgarien. Vores filial Sofia Hotel Kempinksi er placeret lidt uden for Sofia centrum i et hyggeligt kvarter, tæt på metrostationen James Boucher. Du kan nemt finde os fra diverse hoteller i byen. Mange turister, som besøger Bulgarien, begynder deres rejse i netop Sofia. Her oplever de byens mange kulturelle seværdigheder på et par dage, hvorefter det mest oplagte er at booke billeje ved Sofia Hotel Kempinksi og tage på roadtrip udenfor byen. Teamet hjælper dig med at vælge den helt rigtige type bilkategori til din rejse. Lej din bil enkelt og nemt via Sixt billeje ved Sofia Hotel Kempinski.
Sixt Biludlejning Sofia Hotel Kempinski

Sixt Biludlejning Sofia Hotel Kempinski

Sofia er placeret i den vestlige del af Bulgarien, men landet har meget mere at byde på, både naturmæssigt og kulturmæssigt. Du vil få de bedste oplevelser af Bulgarien i bil. Sixt filial Sofia Hotel Kempinski vil hjælpe dig med at vælge den rette bil til din rejse og med at komme godt afsted fra Sofia, når mere af landet skal udforskes. Du kan nemt leje den ønskede bil telefonisk eller online på Sixt hjemmesiden. Her kan du også vælge imellem diverse ekstraudstyr som GPS eller børnesæder. Sixt Biludlejning i Sofia Hotel Kempinski er blot en af vores mange filialer i hele verden, så du kan rejse overalt med Sixt. Kontakt os og få et tilbud i dag!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Sofia/Hotel Marinela

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sofia/Hotel Marinela.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Sofia/Hotel Marinela?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Sofia/Hotel Marinela?
Book nemt et langtidslejemål hos Sofia/Hotel Marinela ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Sofia/Hotel Marinela

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Sofia/Hotel Marinela?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?