Billeje i Duni

 

Vores services ved Duni

Sixt Biludlejning i Duni

Sixt Biludlejning i Duni

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Duni og nyd feriedagene i et af Bulgariens bedste ferieresorts ud mod Sortehavet. Her får du det svære valg mellem solbadning, windsurfing eller dykning! Du kan også tænde motoren og sætte kursen mod velkendte destinationer som Sozopol, Burgas, Nessebar, Sunny Beach eller en af de mange fantastiske øer ude i Sortehavet. Omdrejningspunktet bliver en velfungerende udlejningsbil, og den kommer fra Sixt. Med billeje i Duni kan du følge guidebogen, mavefornemmelsen eller stjernerne, når du mærker eventyrlysten! Duni betegnes som et såkaldt high class ferieresort, hvor du finder swimmingpools og strande fordelt over hele resortet. Perfekt valg til dig, der er på familieferie, bryllupsrejse eller blot har brug for et break på forretningsrejsen! Duni er imidlertid også et godt afsæt til dig, der vil ud at opleve Bulgarien. Når vandet er tørret væk fra nakken, kan du hoppe ind i bilen og sætte kursen mod destinationer som Sozopol, Burgas og Nessebar, der alle er eksponenter for de mange kulturperler, der gemmer sig i området, og som trækker en rød tråd til de gamle grækere. Du kan også afprøve handelstalentet og talenterne på dansegulvet med besøg i storbyen Varna eller det verdenskendte ferieresort Sunny Beach. Du kører langs med Sortehavskysten og i et område, der er spækket med attraktive strande. Billeje i Duni giver dig også chancen for at stifte bekendtskab med de mange spændende øer i Sortehavet, såsom Skt. Thomas, også kendt som slangeøen. Her kan du nyde de mange fortællinger om jagten på gyldne skatte, slanger og de vildtlevende kaktusser, der gør øen enestående.
Sådan booker du biludlejning i Duni

Sådan booker du biludlejning i Duni

Sixt er et verdensomspændende selskab, der har mange år på bagen og derfor kommer med en stor portion ekspertise inden for biludlejning. Når du ankommer til Bulgarien, vælger du frit, hvor i Duni du vil leje din Sixt bil. Vi har flere stationer i nærområdet, og her kan du leje inden for bilkategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4 og sportsvogne, alt efter dit behov. Du forhåndsreserverer online eller ved at ringe direkte til vores medarbejdere, der beredvilligt svarer på dine spørgsmål. Vi skal her blot gøre dig opmærksom på, at du ikke kan leje ud fra bestemte modeller, da den endelige model først kendes ved din afhentning af bilen. Du har til gengæld mulighed for at vælge mellem vores ekstraudstyr, som er med til at give din rejse en ekstra komfort.
Show more

Godt at vide når du lejer i Duni

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Duni.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Duni?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Duni. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Duni?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Duni

Kan jeg booke et langtidslejemål i Duni?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Duni?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Duni

Vis mere