Billeje
Benin
Oversæt
Benin
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning med Sixt i Benin

Lej den moderne bil ved Sixt Biludlejning i Benin til din rejse i dette interessante vestfrikanske land. Det er egentlig forholdsvis få turister, der tager turen mod dette smalle, afrikanske land, men du vil lynhurtigt opdage, at der er super meget at udforske, når du har adgang til en Sixtbil. Nyd gerne Benins smukke kyststrækning mod syd ved Beninbugten, besøg de charmerende små landsbyer omgivet af smuk natur eller udforsk den livlige hovedstad Cotonou. Det er helt op til dig, hvad du bruger din billeje i Benin til, og du kan både planlægge dine bileventyr på forhånd eller tage dagen, som den kommer.

Få mere ud af din rejse med Sixtbilen

Med Sixts billeje i Benin bliver din transport rundt i landet fleksibel og afslappet. Du kan tage direkte fra hotellet til seværdighederne eller naturområderne, og desuden kan du besøge afsides pladser, som offentlige transportmidler ikke kan tage dig til. Udforsk eksempelvis nogle af landets fantastiske nationalparker og naturregioner, såsom Pendjari mod nord, der er hjemsted for blandt andet elefanter, bøfler og antiloper, eller lad køretøjet fra din valgte Sixt Biludlejning i Benin tage dig rundt i hovedstaden Cotonou, der er hjemsted for interessante museer, livlige markeder og et fyrtårn med en fantastisk udsigt over havet. Kvaliteten på vejene i Benin varierer, og det anbefales altid at køre ekstra forsigtigt i regnsæsonen fra marts til juli og september til november, hvor visse mindre veje tilmed bliver ufremkommelige.

I trygge hænder hos Sixt

Sixt fokuserer bevidst på at kunne tilbyde komfortable udlejningsbiler af en høj kvalitet samt en personlig service til hver enkelt kunde. Udover at kunne leje en moderne udlejningsbil fra et pålideligt bilmærke såsom BMW eller Audi, tilbyder Sixt også yderligere services, herunder ubegrænset kilometertal, autostole til de yngste, registrering af flere navne på lejekontrakten samt praktisk GPS navigation. Vil du leje bilen hos Sixt Biludlejning i Benin, kan det ske online eller pr. telefon, og hvis du bestiller på forhånd, kan du glæde dig over, at både lejekontrakt og udlejningsbilen venter på dig, når du melder din ankomst på vores kontor i Benin.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice