Billeje
Mascot NSW
Oversæt
Australien // Mascot NSW
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mascot NSW: Sixt biludlejning online booking

Det sydøstlige Australien kan altid udforskes i en lejet bil fra Sixt Biludlejning i Mascot Nsw. Forstaden Mascot Nsw ligger syd for landets største by Sydney og ved storbyens lufthavn. Hvis du lander eller skal flyve fra Sydney Lufthavn, er en udlejningsbil fra Sixt i Mascot Nsw således et ganske oplagt supplement til rejsen. Med en bil til rådighed bliver det desuden legende let at besøge verdensberømte seværdigheder og tage videre til de velkendte strande, som bl.a. giver mulighed for at dyrke surfing. Når du vælger at leje en førsteklasses bil ved Sixt, lejer du direkte hos en af verdens mest prominente navne inden for branchen. Hvis du desuden forhåndsbooker bilen, er vi klar med den ved ankomsten, så du ikke spilder ét eneste minut på turen.

 
 • Sydney Lufthavn
  336 King St,Park on King Lvl 3
  2020 Mascot

  Ma. - Sø.06:00 - 21:45
  Helligdag06:00 - 21:45
  Book ved denne station

 • Sydney Lufthavn

  Sixt Billeje
  336 King St,Park on King Lvl 3
  2020 Mascot

  Ma. - Sø.06:00 - 21:45
  Helligdag06:00 - 21:45

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Mascot Nsw

En udlejningsbil under opholdet i og omkring Mascot Nsw vil give dig uanede muligheder på bilrejsen. Nærstudér eksempelvis regionen New South Wales eller begiv dig ud på en længere tur, hvis du vil se endnu mere af Australien. Sæt dig bag rattet i Mascot Nsw og styr f.eks. bilen hen mod Sydneys enestående operahus, der er designet af danske Jørn Utzon, eller tag en tur ved charmerende Darling Harbour, der huser mange fantastiske restauranter og barer med udsigt over havnen. Når du er i pulserende Australien, bør du naturligvis også lade Sixt billeje i Mascot Nsw føre dig til de magiske paradisstrande. Sæt f.eks. kurs mod Manly Beach eller den populære Bondi Beach, hvor du bl.a. kan afpudse dine taleneter på suftbrættet. En bil giver dig så utroligt mange muligheder, så udnyt dem i fællesskab med Sixt.

Kvalitet over hele linjen hos Sixt

Pak shortsene og badebukserne eller kjolen og bikinien og glæd dig til en rejse i det sydlige Australien. Sixtafdelingen Mascot Nsw tilbyder på alt fra sportsvogne til moderne stationcars, og du finder helt sikkert en udlejningsbil, der lever op til dine forventninger. Sixts komfortable kvalitetsbiler er i gennemsnit få måneder gamle og serviceres regelmæssigt. Glæd dig desuden over den personlige service i forbindelse med Sixt billeje i Mascot Nsw, så bilrejsen skræddersyes efter dine præferencer. Uanset om du skal på ferie med venner eller familien eller tager til Sydney på forretningsrejse, er Sixtteamet eksperter i at opfylde dine specifikke behov. Sixt Biludlejning i Mascot Nsw er klar til at tage din bestilling allerede i dag. Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, så der er styr på alle detaljerne.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice