Billeje i Maroochydore

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Maroochydore

* Priserne er udregnet den 31.01.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Maroochydore Lufthavn der starter den 07.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Maroochydore

Sixt Biludlejning i Maroochydore

Sixt Biludlejning i Maroochydore

Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Maroochydore kan du opleve alt det, du drømmer om i det østlige Australien. Sixtfilialen i Maroochydore er beliggende ved Australiens populære Sunshine Coast, som er lig med magiske strande, exceptionel surfing og vidunderlig natur. Du kan udforske meget mere af området og få væsentligt mere ud af dit ophold, hvis du vælger at leje en moderne bil til turen. Sixt har udlejet førsteklasses biler siden 1912, og hos filialen i Maroochydore finder du et uhyre bredt sortiment af kvalitets køretøjer, der taler til vores mange forskellige kunder. Du får desuden favorable priser på alle vores biler, ligesom vores team går skridtet videre for at yde den personlige service. Indtag Australiens landeveje i en lejet bil fra Sixt!Lej din udlejningsbil ved Sixt i Maroochydore og tag på et afslappet bileventyr i en by, der ligger centralt på Australiens solskinskyst, og som er kendt for sine fantastiske strande, gode butikker og de mange underholdningsmuligheder. En udlejningsbil tager dig rundt i Queensland, hvor du f.eks. kan vælge at besøge det underholdende Under Water World Sea Life Aquarium, så du kan lære mere om Australiens marineliv, men du kan også vælge at slå et smut forbi den dejlige Maroochydore Rotary Park, som er et godt valg til en picnic eller grillning. Sixt billeje i Maroochydore bør helt sikkert også udnyttes til udforskning af de fantastiske strande, såsom smukke og fredelige Mudjimba Beach med det gyldne sand og North Shore Beach, der lover klart blåt vand og gode muligheder for surfing.Sixtteamet venter på din bestilling og på at byde dig velkommen til Australien.
Book udlejningsbilen hos en professionel leverandør

Book udlejningsbilen hos en professionel leverandør

Alt fra moderne økonomibiler og stationcars til luksus sportsvogne og robuste 4x4'er venter på dig hos Sixtteamet i Australien. Book enten din udlejningsbil online eller pr. telefon og lad filialen Sixt Biludlejning i Maroochydore tage hånd om dig på rejsen, lige fra bestilling til afrejse. Gennemse desuden udvalget af ekstra tjenester samt tilbehør, der bl.a. tæller GPS navigation, bagageløsninger og autostole. Billeje i Maroochydore gennem Sixtkoncernen er lig med favorable priser og muligheden for, at alle rejsende kan få adgang til en bil under ferieopholdet eller forretningsrejsen. Slip for at skulle planlægge turen efter andres ønsker. Lej en bil i dag og skab dit helt eget bileventyr Down Under. Husk, at du altid kan stille spørgsmål til vores forskellige produkter eller udnytte vores mange rejsetips.
Show more
Godt at vide når du lejer i Maroochydore
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Maroochydore?
For at leje bil hos SIXT i Maroochydore skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Maroochydore.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Maroochydore?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Maroochydore. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,9
Baseret på 669 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,9)
Køretøjet
(4,9)
FAQs om lejemål i Maroochydore
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Maroochydore?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Maroochydore?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Maroochydore?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Maroochydore

Vis mere