Billeje
Maroochydore
Oversæt
Australien // Maroochydore
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Maroochydore: Sixt biludlejning online booking

Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Maroochydore kan du opleve alt det, du drømmer om i det østlige Australien. Sixtfilialen i Maroochydore er beliggende ved Australiens populære Sunshine Coast, som er lig med magiske strande, exceptionel surfing og vidunderlig natur. Du kan udforske meget mere af området og få væsentligt mere ud af dit ophold, hvis du vælger at leje en moderne bil til turen. Sixt har udlejet førsteklasses biler siden 1912, og hos filialen i Maroochydore finder du et uhyre bredt sortiment af kvalitets køretøjer, der taler til vores mange forskellige kunder. Du får desuden favorable priser på alle vores biler, ligesom vores team går skridtet videre for at yde den personlige service. Indtag Australiens landeveje i en lejet bil fra Sixt!

 
 • Maroochydore Lufthavn
  Terminal Building
  4564 Mudjimba

  Ma. - To.07:30 - 16:30
  Fr. - Sø.07:30 - 17:30
  Helligdag07:30 - 16:30
  Book ved denne station

 • Maroochydore Lufthavn

  Sixt Billeje
  Terminal Building
  4564 Mudjimba

  Ma. - To.07:30 - 16:30
  Fr. - Sø.07:30 - 17:30
  Helligdag07:30 - 16:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Maroochydore

Lej din udlejningsbil ved Sixt i Maroochydore og tag på et afslappet bileventyr i en by, der ligger centralt på Australiens solskinskyst, og som er kendt for sine fantastiske strande, gode butikker og de mange underholdningsmuligheder. En udlejningsbil tager dig rundt i Queensland, hvor du f.eks. kan vælge at besøge det underholdende Under Water World Sea Life Aquarium, så du kan lære mere om Australiens marineliv, men du kan også vælge at slå et smut forbi den dejlige Maroochydore Rotary Park, som er et godt valg til en picnic eller grillning. Sixt billeje i Maroochydore bør helt sikkert også udnyttes til udforskning af de fantastiske strande, såsom smukke og fredelige Mudjimba Beach med det gyldne sand og North Shore Beach, der lover klart blåt vand og gode muligheder for surfing.Sixtteamet venter på din bestilling og på at byde dig velkommen til Australien.

Book udlejningsbilen hos en professionel leverandør

Alt fra moderne økonomibiler og stationcars til luksus sportsvogne og robuste 4x4'er venter på dig hos Sixtteamet i Australien. Book enten din udlejningsbil online eller pr. telefon og lad filialen Sixt Biludlejning i Maroochydore tage hånd om dig på rejsen, lige fra bestilling til afrejse. Gennemse desuden udvalget af ekstra tjenester samt tilbehør, der bl.a. tæller GPS navigation, bagageløsninger og autostole. Billeje i Maroochydore gennem Sixtkoncernen er lig med favorable priser og muligheden for, at alle rejsende kan få adgang til en bil under ferieopholdet eller forretningsrejsen. Slip for at skulle planlægge turen efter andres ønsker. Lej en bil i dag og skab dit helt eget bileventyr Down Under. Husk, at du altid kan stille spørgsmål til vores forskellige produkter eller udnytte vores mange rejsetips.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice