Billeje i Marcoola

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Marcoola

Sixt Biludlejning i Marcoola

Sixt Biludlejning i Marcoola

Er du landet i det østlige Australien, går turen muligvis forbi Sixt Biludlejning i Marcoola, hvis du søger en udlejningsbil, der er fuldt rustet til de lange stræk gennem det dybt fascinerende landskab. Marcoola ligger i den naturskønne region Queensland, og herfra kan du køre direkte videre til nogle af Australiens smukkeste strande og bedste surfing destinationer. Sæt dig bag rattet i din udlejningsbil og opdag den vidunderlige Sunshine Coast. Når du har rådighed over en udlejningsbil, bestemmer du frit, hvornår det er tid til at dyppe tæerne ved de mange strande, eller hvornår der skal fotograferes i de smukke naturområder. Kontakt os med det samme og påbegynd planlægningen af dit eventyr i Australien.Hos Sixt hjælper vi dig med at finde et førsteklasses køretøj, der fuldt ud svarer til forventningerne, og hvorfor ikke også tage et nærmere kig på vores ekstraudstyr, nu hvor du er i gang med at leje en bil hos os? Det giver dig måske lige den ekstra tryghed, du efterspørger. Udlejningsbilen giver dig herefter fri adgang til alle kystens fantastiske strande og regionens enestående nationalparker. Styr f.eks. din Sixtbil mod den vidunderlige Mooloolaba Beach, som er så lang, at du finder alt fra stille badevand, ideelt for familier, til større bølger og gode surfing muligheder. Du kan også sætte kurs mod billedskønne Noosa Beach, der byder på hvidt sand og blåt vand. Tag desuden gerne køreturen til Mount Coolum National Park, hvor du kan vandre og bestige toppen af bjerget for at nyde en fantastisk udsigt eller besøg dejlige Gardners Falls, hvor der både venter vandfald og klippe pools. Sixt billeje i Marcoola giver dig uanede muligheder på turen, for med en pålidelig udlejningsbil foregår rejsen helt efter dit hoved og dine interesser.
Vi giver dig service hele vejen

Vi giver dig service hele vejen

Sixt gør det nemmere end nogensinde at tilvælge billeje i det herlige Marcoola. Du lejer din bil til opholdet online, telefonisk, via Sixts app eller ved at besøge kontoret i Marcoola. Med en moderne og stilfuld udlejningsbil kan du opleve landskabet og strandene langs Sushine Coast i dit tempo. Hos Sixt Biludlejning i Marcoola venter der et alsidigt sortiment af komfortable og velholdte udlejningsbiler, og du kan f.eks. nyde turen i en førsteklasses stationcar eller en moderne økonomibil, som vi hellere end gerne forsyner med ekstraudstyr efter dit valg, så tjek tilbuddene. Lad Sixt blive dit naturlige valg for turen rundt i det magiske Østaustralien.
Show more
Godt at vide når du lejer i Marcoola
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Marcoola.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Marcoola?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Marcoola. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Marcoola?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,9
Baseret på 42 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
FAQs om lejemål i Marcoola
Kan jeg booke et langtidslejemål i Marcoola?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Marcoola?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Marcoola

Vis mere