Billeje
Marcoola
Oversæt
Australien // Marcoola
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Marcoola: Sixt biludlejning online booking

Er du landet i det østlige Australien, går turen muligvis forbi Sixt Biludlejning i Marcoola, hvis du søger en udlejningsbil, der er fuldt rustet til de lange stræk gennem det dybt fascinerende landskab. Marcoola ligger i den naturskønne region Queensland, og herfra kan du køre direkte videre til nogle af Australiens smukkeste strande og bedste surfing destinationer. Sæt dig bag rattet i din udlejningsbil og opdag den vidunderlige Sunshine Coast. Når du har rådighed over en udlejningsbil, bestemmer du frit, hvornår det er tid til at dyppe tæerne ved de mange strande, eller hvornår der skal fotograferes i de smukke naturområder. Kontakt os med det samme og påbegynd planlægningen af dit eventyr i Australien.

 
 • Marcoola

  Sixt Billeje
  3 Beech St
  4564 Mudjimba

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 11:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Marcoola

Hos Sixt hjælper vi dig med at finde et førsteklasses køretøj, der fuldt ud svarer til forventningerne, og hvorfor ikke også tage et nærmere kig på vores ekstraudstyr, nu hvor du er i gang med at leje en bil hos os? Det giver dig måske lige den ekstra tryghed, du efterspørger. Udlejningsbilen giver dig herefter fri adgang til alle kystens fantastiske strande og regionens enestående nationalparker. Styr f.eks. din Sixtbil mod den vidunderlige Mooloolaba Beach, som er så lang, at du finder alt fra stille badevand, ideelt for familier, til større bølger og gode surfing muligheder. Du kan også sætte kurs mod billedskønne Noosa Beach, der byder på hvidt sand og blåt vand. Tag desuden gerne køreturen til Mount Coolum National Park, hvor du kan vandre og bestige toppen af bjerget for at nyde en fantastisk udsigt eller besøg dejlige Gardners Falls, hvor der både venter vandfald og klippe pools. Sixt billeje i Marcoola giver dig uanede muligheder på turen, for med en pålidelig udlejningsbil foregår rejsen helt efter dit hoved og dine interesser.

Vi giver dig service hele vejen

Sixt gør det nemmere end nogensinde at tilvælge billeje i det herlige Marcoola. Du lejer din bil til opholdet online, telefonisk, via Sixts app eller ved at besøge kontoret i Marcoola. Med en moderne og stilfuld udlejningsbil kan du opleve landskabet og strandene langs Sushine Coast i dit tempo. Hos Sixt Biludlejning i Marcoola venter der et alsidigt sortiment af komfortable og velholdte udlejningsbiler, og du kan f.eks. nyde turen i en førsteklasses stationcar eller en moderne økonomibil, som vi hellere end gerne forsyner med ekstraudstyr efter dit valg, så tjek tilbuddene. Lad Sixt blive dit naturlige valg for turen rundt i det magiske Østaustralien.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice