Billeje i Launceston

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Launceston

* Priserne er udregnet den 31.03.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Launceston Lufthavn der starter den 07.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Launceston

Sixt Biludlejning i Launceston

Sixt Biludlejning i Launceston

Hvis du planlægger en bilferiepå Tasmanien i det sydlige Australien, kan du jo passende leje en bil ved Sixt Biludlejning i Launceston. Den skønne australske ø Tasmanien byder dig på en rejse ud i fantastiske hvide sandstrande, hyggelige vingårde og spændende kulturseværdigheder. Sixtbilen giver dig mulighed for at udforske den dejlige ø, og rejsen foregår naturligvis i dit foretrukne tempo. Som en af verdens førende leverandører af udlejningsbiler tilbyder Sixt dig herlige kvalitetsbiler, som passer til netop din personlighed. En rap lille vogn eller den mere pålidelige med plads til alle? Valget er dit, men vi hjælper altid gerne med gode råd. Bestil udlejningsbilen via vores hjemmeside eller ved at ringe direkte til vores medarbejdere på Tasmanien.Launceston ligger på det nordlige Tasmanien, og med en udlejningsbil som følgesvend når du langt rundt i den betagende natur samt til alverdens seværdigheder. Byen er en af de større på Tasmanien, og billeje i Launceston er derfor anbefalelsesværdig, hvis du vil slippe for at pendle mellem busser og taxier. Tag f.eks. familien med til byens zoologiske have, hvor du bl.a. kan se den tasmanske djævel, eller sæt kursen mod populære Tamar Valley Wine Route, hvor du kan nyde de australske vine. Fra Sixt Biludlejning i Launceston kan du også nemt besøge byens cricketbaner og rugbystadioner, lade dig underholde i et af byens casinoer eller musiksteder samt besøgede dejlige vådområder uden for Launceston. Der er med andre ord meget at foretage sig på smukke Tasmanien, når du lejer en bil hos Sixt.
Lad Sixtbilen blive din nye rejsepartner

Lad Sixtbilen blive din nye rejsepartner

Du finder et væld af prisvenlige og moderne udlejningsbiler hos Sixt Biludlejning i Launceston. Afhent f.eks. nøglerne til din drømmebil i lufthavnens ankomsthal og udforsk den hyggelige lille ø. En stilfuld økonomibil eller stationcar giver dig mulighed for at nyde din rejse rundt på øen med komfort, og med en robust kan du tilmed begive dig ud på de mindste veje. Med billeje i Launceston kan du desuden få gavn af GPS navigation og ubegrænset kilometertal, der giver dig fuld frihed på turen. Du kan også nemt booke en kaskobeskyttelse, en autostol til barnet, dækning af flere førere på rejsen eller særligt bagageudstyr. Grib telefonen og ring til Sixtpersonalet eller klik dig frem til bookingdelen her på hjemmesiden. Bilen er klar til afgang, når du melder din ankomst hos Sixt Biludlejning i Launceston. Vi glæder os til mødet!
Show more
Godt at vide når du lejer i Launceston
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Launceston?
For at leje bil hos SIXT i Launceston skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Launceston.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Launceston?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Launceston. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 834 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Launceston

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Launceston?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Launceston?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Launceston?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Launceston

Vis mere