Billeje
Launceston
Oversæt
Australien // Launceston
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Launceston: Sixt biludlejning online booking

Hvis du planlægger en bilferiepå Tasmanien i det sydlige Australien, kan du jo passende leje en bil ved Sixt Biludlejning i Launceston. Den skønne australske ø Tasmanien byder dig på en rejse ud i fantastiske hvide sandstrande, hyggelige vingårde og spændende kulturseværdigheder. Sixtbilen giver dig mulighed for at udforske den dejlige ø, og rejsen foregår naturligvis i dit foretrukne tempo. Som en af verdens førende leverandører af udlejningsbiler tilbyder Sixt dig herlige kvalitetsbiler, som passer til netop din personlighed. En rap lille vogn eller den mere pålidelige med plads til alle? Valget er dit, men vi hjælper altid gerne med gode råd. Bestil udlejningsbilen via vores hjemmeside eller ved at ringe direkte til vores medarbejdere på Tasmanien.

 
 • Launceston Lufthavn
  Terminal Building Launceston
  7250 Launceston

  Ma. - Fr.07:30 - 21:00
  Lø.07:30 - 18:00
  Sø.07:30 - 21:00
  Helligdag08:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Launceston City
  1A Hudson Fysh Drive
  7212 Western Junction

  Ma. - Fr.09:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Launceston Lufthavn

  Sixt Billeje
  Terminal Building Launceston
  7250 Launceston

  Ma. - Fr.07:30 - 21:00
  Lø.07:30 - 18:00
  Sø.07:30 - 21:00
  Helligdag08:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Launceston City

  Sixt Billeje
  1A Hudson Fysh Drive
  7212 Western Junction

  Ma. - Fr.09:00 - 14:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Launceston

Launceston ligger på det nordlige Tasmanien, og med en udlejningsbil som følgesvend når du langt rundt i den betagende natur samt til alverdens seværdigheder. Byen er en af de større på Tasmanien, og billeje i Launceston er derfor anbefalelsesværdig, hvis du vil slippe for at pendle mellem busser og taxier. Tag f.eks. familien med til byens zoologiske have, hvor du bl.a. kan se den tasmanske djævel, eller sæt kursen mod populære Tamar Valley Wine Route, hvor du kan nyde de australske vine. Fra Sixt Biludlejning i Launceston kan du også nemt besøge byens cricketbaner og rugbystadioner, lade dig underholde i et af byens casinoer eller musiksteder samt besøgede dejlige vådområder uden for Launceston. Der er med andre ord meget at foretage sig på smukke Tasmanien, når du lejer en bil hos Sixt.

Lad Sixtbilen blive din nye rejsepartner

Du finder et væld af prisvenlige og moderne udlejningsbiler hos Sixt Biludlejning i Launceston. Afhent f.eks. nøglerne til din drømmebil i lufthavnens ankomsthal og udforsk den hyggelige lille ø. En stilfuld økonomibil eller stationcar giver dig mulighed for at nyde din rejse rundt på øen med komfort, og med en robust kan du tilmed begive dig ud på de mindste veje. Med billeje i Launceston kan du desuden få gavn af GPS navigation og ubegrænset kilometertal, der giver dig fuld frihed på turen. Du kan også nemt booke en kaskobeskyttelse, en autostol til barnet, dækning af flere førere på rejsen eller særligt bagageudstyr. Grib telefonen og ring til Sixtpersonalet eller klik dig frem til bookingdelen her på hjemmesiden. Bilen er klar til afgang, når du melder din ankomst hos Sixt Biludlejning i Launceston. Vi glæder os til mødet!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice