Billeje
Hobart
Oversæt
Australien // Hobart
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Hobart: Sixt biludlejning online booking

Hvis din næste rejse går til det sydlige Australien, har Sixt Biludlejning i Hobart det helt rigtige førsteklasses køretøj til opholdet. Du finder den smukke statshovedstad Hobart på den sydlige del af den lille ø Tasmanien, der er adskilt fra fastlandet af Bassstrædet. Hobart blev stiftet som en straffekoloni i begyndelsen af 1800tallet og byder den dag i dag på alt fra historiske og kulturelle oplevelser til vidunderlig natur og god mad. Tag rundt i byen og på resten af øen, når du lejer en driftssikker bil ved Sixt i Hobart, og slip for alle tanker om busser og toge. Tag kontakt til Sixtteamet og lad os forgylde rejsen på det charmerende Tasmanien.

 
 • Hobart Lufthavn
  Terminal Building, Hobart
  7170 Hobart

  Ma. - Sø.07:30 - 22:00
  Helligdag07:30 - 22:00
  Book ved denne station

 • Hobart City
  290 Argyle Street
  7000 Hobart

  Ma. - Sø.08:00 - 16:30
  Helligdag08:00 - 16:30
  Book ved denne station

 • Hobart Lufthavn

  Sixt Billeje
  Terminal Building, Hobart
  7170 Hobart

  Ma. - Sø.07:30 - 22:00
  Helligdag07:30 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Hobart City

  Sixt Billeje
  290 Argyle Street
  7000 Hobart

  Ma. - Sø.08:00 - 16:30
  Helligdag08:00 - 16:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Hobart

Fra Sixt i Hobart har du ikke langt til uforglemmelige oplevelser. Øen byder bl.a. på et helt unikt dyreliv, der gør det muligt at opleve eksotiske og anderledes dyr, der kun findes på Tasmanien, og mange bliver positivt overrasket over statens vidunderlige naturområder og strande. Naturelskeren vil f.eks. nyde en tur til Mount Wellington, hvor der er gode muligheder for at vandre og klatre i fantastiske omgivelser, og hvis du sætter kurs mod den botaniske have Royal Tasmanian, kan du opleve alt fra en smuk japansk have til et arktisk drivhus samt få smukke udsigter over storbyen. Sixt billeje i Hobart giver dig også mulighed for at tage på udflugt nordpå til den herlige nationalpark Freycinet, hvor du bl.a. kan nyde den maleriske hvide bugt Wineglass Bay med det safirblå vand. Det er helt op til dig, hvad du vil foretage dig på Tasmanien i din driftssikre Sixtbil.

Sixt i Hobart skyder rejsen i gang

Når du vælger Sixt billeje i Hobart, opnår du en helt anden grad af frihed på rejsen end med de offentlige transportmidler. Hold pauser, når du vil tage billeder, og besøg kun de seværdigheder, du længes efter at opleve og har tid til. Gennemse Sixts brede varesortiment inden for kvalitetsbiler ved kontoret i Hobart og forhåndsbestil din rummelige og moderne stationcar, økonomibil eller 4x4%u2019er telefonisk, online eller via Sixts smartphoneapp. Når du lejer en Sixtbil, er de knivskarpe og konkurrencedygtige priser en del af pakken, ligesom kvaliteten på bilerne er helt i top. Ved Sixt Biludlejning i Hobart kan du desuden bestille praktisk tilbehør, i form af bl.a. GPS, autostole og ubegrænset kilometertal, og Sixtteamet gør altid sit ypperste for at forgylde din bilrejse i det sydlige Australien.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice