Billeje
Coolangatta
Oversæt
Australien // Coolangatta
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Coolangatta: Sixt biludlejning online booking

Vi byder dig hermed indenfor til filialen Sixt Biludlejning Coolangatta, hvor du finder det helt rigtige køretøj til bilrejsen på Australiens østkyst. Coolangatta ligger i nærheden af Gold Coast Lufthavn, hvilket er særligt praktisk for dig, der planlægger at ankomme eller rejse fra området via fly. Den lille, charmerende strandby tilbyder et behageligt klima året rundt og ligger godt i forhold til nogle af landets bedste surferstrande. Med en førsteklasses udlejningsbil foregår rejsen i dit tempo, og den eventyrslystne kan tage på opdagelse ved livlige Surfers Paradise og i populære Brisbane, som begge ligger inden for kort køreafstand og nord for Coolangatta.

 
 • Gold Coast Lufthavn
  Terminal Building
  4225 Coolangatta

  Ma. - Sø.07:30 - 22:30
  Helligdag08:00 - 11:00
  Book ved denne station

 • Murwillumbah
  36 Durrington Street
  2484 Murwillumbah

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 11:00
  Book ved denne station

 • Gold Coast Lufthavn

  Sixt Billeje
  Terminal Building
  4225 Coolangatta

  Ma. - Sø.07:30 - 22:30
  Helligdag08:00 - 11:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

 • Murwillumbah

  Sixt Billeje
  36 Durrington Street
  2484 Murwillumbah

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 11:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Coolangatta

Coolangatta er placeret på Australiens populære Gold Coast, som byder på enestående strande, surfing i verdensklasse, vidunderlig natur samtgiver de bedste forudsætninger for afslapning under de australske solstråler. I Coolangatta finder du nogle af kystens eneste nordvendte strande, og med en udlejningsbil fra Sixt bliver det ekstra simpelt at udforske Coolangata Beach, som er et smukt surferparadis, eller de vulkanske klipper samt den hvide strand ved Snapper Rocks. Du kan desuden besøge punktet Point Danger Light, hvor du f.eks. finder et fyrtårn og et mindesmærke for kaptajn Cook, ligesom du kan få en panoramaudsigt over Stillehavet eller tage på en spændende dagsudflugt til storbyen Brisbane, hvis du skulle få lyst til at klatre på broen Story Bridge eller besøge Queenslands herlige kunstgalleri, der giver et godt indblik i australsk kunst og kultur. Med Sixt billeje i Coolangatta bestemmer du selv tempoet og destinationerne på din ferie. Få mere ud af din rejse og nyd den maksimalt.

Vi tilbyder noget for enhver smag

Lej en kvalitetsbil ved Sixt Biludlejning Coolangatta, og så er komforten og trygheden ellers sikret på din bilrejse. Sixt har udlejet førsteklasses biler i mere end 100 år, og med et køretøj fra Sixt bliver bilrejsen både tryg og behagelig. Udlejningsbilerne i Coolangatta kommer i alle størrelser og forskellige designs. Hop f.eks. ind ien prisvenlig og moderne stationcar, økonomibil, 4x4%u2019er eller luksus sportsvogn, som du med fordel kan forhåndsbestille online, via Sixts app eller pr. telefon ved medarbejderteamet. Sixt billeje i Coolangatta henvender sig til et stort kundesegment takket være de favorable priser, og hvis du har brug for praktisk tilbehør, står Sixtteamet klar til at assistere dig. Vi venter på at høre fra dig og yde dig en personlig og professionel service i forbindelse med den kommende bilrejse rundt i Australien.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice