Billeje
Dhermi
Oversæt
Albanien // Dhermi
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Dhermi: Sixt biludlejning online booking

Glem alt om at skulle anvende offentlige transportmidler på rejsen i det sydvestlige Albanien, og tag i stedet på opdagelse i regionen Vlorë med en prisvenlig og komfortabel bil fra en Sixt Biludlejning i Dhermi. Når du lejer en førsteklasses Sixtbil, kan du enkelt køre direkte fra hotellet til seværdighederne og oplevelserne, og du kan tage pauser, når du trænger til at strække benene. Gennemse udbuddet af de mange premium-udlejningsbiler og tilbehør ved din foretrukne biludllejning, og bestil derefter Sixt-billeje i Dhermi via websiden, smartphoneappen eller telefonisk ved medarbejderteamet.

 
 • Dhermi/Hotel Splendor & SPA
  Pran Viles Qeveritare
  9422 Dhermi

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Dhermi/Hotel Splendor & SPA

  Sixt Billeje
  Pran Viles Qeveritare
  9422 Dhermi

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Dhermi

Med et stilfuldt og moderne køretøj under opholdet i det sydlige Albanien bliver det nemt at udforske og opdage. Udnyt endelig gerne udlejningsbilen til at køre mellem nogle af adriaterhavskystens fantastiske strande. Tag for eksempel den cirka otte kilometer lange køretur ned til den betagende lille strand Gjipe, der er omgivet af mægtige klipper, og tag gerne et stop på vejen ved Shpella e Pirateve for at hoppe i havet fra klipperne. Du kan også anvende køretøjet til at køre fra Dhermi mod nord til den enestående og fredelige nationalpark Llogora ved de Kerauniske bjerge, der er hjemsted for tætte skove, ørne og ulve samt fantastiske vandreruter og udsigtspunkter. Hvis du foretrækker at holde dig til den dejlige kyst, kan du køre de cirka 40 kilometer mod nord til charmerende Vlorë, der byder på spændende historiske seværdigheder, en smuk strandpromenade og gode restauranter. Du åbner op for muligheder på rejsen, når du vælger Sixt billeje i skønne Dhermi.

Lad et moderne køretøj fra Sixt fragte dig rundt i det sydlige Albanien

Når du bestemmer dig for at booke et køretøj ved en Sixt Biludlejning i Dhermi, vil du kunne nyde komfort, frihed og favorable priser under dit ophold i smukke Albanien. Sixts mange premium udlejningsbiler kommer fra pålidelige bilproducenter såsom BMW, Audi og Mercedes, og vi udskifter jævnligt køretøjerne, så du vil komme bag rattet i en moderne Sixtbil, som i gennemsnit ikke er mere end tre måneder gammel. De mange kvalitetsbiler kan alle lejes til en konkurrencedygtig pris, uden at nogen skjulte gebyrer og omkostninger tilkommer, og det er op til dig, om du ønsker bilen for en længere eller kortere periode. Skræddersy desuden gerne bestillingen med eksempelvis GPS navigation, der viser vejen, eller tillæg af flere førere til lejekontrakten, så I kan skiftes til at køre Sixtbilen rundt i det sydlige Albanien. Professionelle biludlejer Sixt ønsker dig en afslappet og behagelig bilrejse med fleksibilitet og komfort.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice