SIXT er globale – se hvor du finder os nedenfor
2000+
lokationer verden rundt
105+
lande
SIXT varevognsudlejning

SIXT varevognsudlejning i Danmark
SIXT varebil

Varevogns udlejning i Danmark

Hos Sixt ved vi, at en flytning kan være virkelig stressende, derfor tilbyder Sixt flere forskellige muligheder for at lettere gøre din flytning, lej forskelige størrelse af varevogn til din flytning, og uanset hvor længe du skal bruge en flyttevogn, er vi hos Sixt fleksible. Hvis du ikke er vant til at køre i en varevogn, eller mindre flyttebil, hjælper vores lokale Sixt folk dig, med alle relevante spørgsmål, inden du kører ud fra vores parkeringsplads. Lad Sixt hjælpe dig med at finde netop den varevogn eller flyttebil, du har brug for, uanset hvor du befinder dig.

SIXT varevogns udlejning i Danmark

Sixt tilbyder en bred vifte af varevogne til leje over hele jorden. De varevogne, Sixt har i Danmark er små varevogne og større varevogne til flytninger, minibusser, og de specifikke modeller er afhængig af det lokale Sixt kontor. Sixt ser frem til at betjene dig med din leje af kassevogn uanset behov i København, Aarhus, Roskilde, Kastrup, Aalborg eller en af vore mange andre lokationer. Hvis du har spørgsmål omkring valg af varevogn til en flytning, har brug for en håndværker / transport varevogn, eller generelt har brug for hjælp til dit valg af varevogn, vil vores lokale Sixt personale være i stand til at besvare alle dine relaterede spørgsmål. Lad Sixt hjælpe dig med din næste leje af varevogn, uanset dit behov og hvor du befinder dig!

Varebil I Denmark

Der er mange grunde til, at du måske brug for en varebil, det kan være en lille rejse hvor du skal have baggage med, afhentning af nye møbler eller en flytning. Uanset årsagen, for dit behov for en varebil, har Sixt den helt rigtige varebil til dig. Hos Sixt har vi masser af forskellige typer af køretøjer, herunder store varevogne, varebiler, eller deciderede flyttevarevogne. Alle disse varevogne kommer i forskellige størrelser, hvilket gør det let at vælge netop den varebil der dækker dit behov. Når du lejer en varevogn, varebil eller en flyttevarevogn med Sixt, ved du, at du vil få det perfekte køretøj til netop dine behov.